Meteen naar de content

SNELLE LEVERING IN 🇳🇱/🇧🇪

GRATIS VERZENDING VANAF € 40,-📦

Land/regio

Contact

Als je vraag hier niet bij staat kun je de vraag via de pagina "Contact" naar ons sturen of op de mail zetten naar info@sigma-essentials.nl en wij zullen je zo spoedig mogelijk te woord staan. 

Wij streven naar een reactie binnen 1 tot 2 werkdagen.

In het geval van een vertraagde levering of andere problemen met uw bestelling, staan we klaar om u te helpen. U kunt contact opnemen via:

  • E-mail: info@sigma-essentials.nl
  • Contactformulier: Vul het contactformulier in op onze 'Contact' pagina en we zullen zo snel mogelijk reageren.

Wij streven ernaar om binnen 48 uur je vraag te beantwoorden.

Producten

Je kun je mailadres achterlaten onderaan de site om de hoogte te blijven van binnenkomende voorraad. Daarnaast krijg je dan ook bericht over actuele acties en nieuwe producten.

Orders & Betalingen

Klarna
Klarna biedt een 'Betaal later' service aan, waarmee u de producten eerst kunt ontvangen en binnen 14 dagen na levering kunt betalen. Dit biedt een extra flexibiliteit bij het online winkelen.

Credit/debitcard
Wij accepteren betalingen met creditcards en debetkaarten van Visa, Mastercard en Maestro. Deze optie biedt een snelle en veilige manier om online te betalen.

Wallets
Voor een gestroomlijnde betalingservaring bieden we ook de mogelijkheid om te betalen via digitale wallets zoals Apple Pay en Google Pay. Dit zijn snelle en veilige manieren om te betalen zonder uw kaartgegevens opnieuw in te voeren.

iDEAL
iDEAL is een veilige en betrouwbare betalingsoptie die u in staat stelt om direct online te betalen via uw bankrekening. Deze methode is vooral populair in Nederland.

Sofort
Sofort (nu onderdeel van Klarna Group) is een eenvoudige en veilige betaalmethode die u toelaat om online te betalen via een bankoverschrijving. Deze optie is vooral populair in Duitsland en andere Europese landen.

Bancontant
Bancontact is een betrouwbare en veel gebruikte betaalmethode in België. Met Bancontact kunt u veilig en gemakkelijk online betalen via uw eigen bank.

Abonneer u op onze nieuwsbrief, volg ons op sociale media, of bekijk regelmatig onze website voor actuele aanbiedingen en kortingscodes.

Het is niet mogelijk jouw bestelling aan te passen nadat deze is geplaatst. Dit geldt voor annulering van je order, adreswijzigingen en het aanpassen van producten.

Verzending

  • Nederland - €4,95 (Gratis verzending boven €75,-)
  • België - €5,95
  • Duitsland - €6,95
  • Frankrijk - €6,95

Ja, wij bieden internationale verzending binnen Europa aan. De verzendkosten en levertijden kunnen variëren afhankelijk van de bestemming.

Bekijk de pagina "Bestellen en leveren" voor meer informatie.

De levertijd binnen Nederland is binnen 1 tot 2 werkdagen. Internationale levertijden kunnen variëren.

Na het plaatsen van uw bestelling ontvangt u een e-mail met een trackingnummer waarmee u de status van uw bestelling online kunt volgen door het trackingnummer in te vullen op onze site bij de pagina "Order status".

We doen er alles aan om jouw bestelling zo snel mogelijk bij jou te krijgen, daar kan je van op aan. Het kan echter voorkomen dat jouw bestelling een vertraging heeft opgelopen bij de bezorgdienst. Via jouw trackingnummer wordt je op de hoogte gehouden van de laatste updates. Zijn er 5 werkdagen gepasseerd? Neem dan contact op, dan zullen we een onderzoek starten bij de bezorger.

Retouren

Om te zien of uw producten in aanmerking komen voor retournering, kunt u ons retourbeleid bekijken op de pagina "Retourbeleid". Als uw producten in aanmerking komen voor retournering, kunt u contact met ons opnemen via de pagina "Contact" zodat we de nodige stappen kunnen ondernemen om uw retourzending te verwerken.