Loyaliteitsprogramma

SIGMA ELITE

Ons unieke loyaliteitsprogramma dat je beloont voor iedere euro die je bij ons besteedt. Het is simpel: voor elke €1 die je uitgeeft aan onze premium producten, verzamel je automatisch 5 Σ-punten. Deze punten worden gekoppeld aan het e-mailadres dat je gebruikt bij het plaatsen van je bestelling, zodat je ze gemakkelijk kunt bijhouden. Bij je volgende aankoop kun je jouw gespaarde Σ-punten inwisselen voor fantastische kortingen.

HOE HET WERKT

Je hoeft in principe geen account aan te maken om de voordelen van SIGMA ELITE te ervaren, want de punten worden gelinkt aan het e-mailadres dat je gebruikt bij het plaatsen van een bestelling.

Als je toch liever een account aanmaakt, kan dat hier.

  • STAP 1

    Plaats een bestelling, voor elke €1 die je besteedt krijg je 5 Σ-punten. Gebruik hiervoor je standaard e-mailadres zodat je deze niet vergeet.

  • STAP 2

    Bekijk hoeveel Σ-punten je hebt via de SIGMA ELITE Hub door in te loggen met het e-mailadres dat je hebt gebruikt bij je laatste bestelling.

  • STAP 3

    Wissel je opgespaarde punten in door te klikken op "Ways to redeem" > "Redeem" > Selecteer hoeveel punten & gebruik de coupon bij je volgende bestelling.

1 van 3