Meteen naar de content

SNELLE LEVERING IN 🇳🇱/🇧🇪

GRATIS VERZENDING VANAF € 40,-📦

Land/regio

Verzendbeleid

Verzendbeleid

Inleiding
Dit uitgebreide verzendbeleid biedt een gedetailleerd overzicht van alle aspecten met betrekking tot de verzending van uw bestellingen bij Sigma Essentials. Dit beleid omvat:
 1. Verzendopties en -kosten
 2. Levertijden
 3. Verzending binnen Europa
 4. Orderverwerking
 5. Tracking en Levering
 6. Problemen met Verzending en Levering
 7. Wijziging van Verzendgegevens
 8. Retourzendingen
 9. Contact
1. Verzendopties en -kosten
Sigma Essentials biedt diverse verzendopties voor klanten in Nederland en enkele andere Europese landen. De verzendkosten worden berekend op basis van de afmetingen en het gewicht van het pakket, alsmede de bestemming. De verzendkosten worden altijd duidelijk en transparant weergegeven tijdens het afrekenproces. Hieronder volgt een overzicht van onze standaard verzendkosten:
 • Nederland: €4,95. Voor bestellingen boven €75,- bieden wij gratis verzending aan;
 • België: €5,95 per bestelling;
 • Duitsland: €6,95 per bestelling;
 • Frankrijk: €6,95 per bestelling.


2. Levertijden
Sigma Essentials zet zich in voor een snelle en efficiënte levering van uw bestellingen. Ons doel is om uw aankopen zo snel mogelijk bij u te krijgen, zonder in te boeten aan kwaliteit en service. De levertijden variëren enigszins, afhankelijk van de bestemming.

Bestellingen in Nederland: Voor bestellingen die vóór 17:00 uur zijn geplaatst, streven we ernaar deze binnen 1-2 werkdagen te leveren.
Bestellingen in België (BE), Duitsland (DE), en Frankrijk (FR): Voor onze klanten in deze landen hanteren we een levertijd van 2-4 werkdagen.

3. Verzending binnen Europa
Sigma Essentials verzendt exclusief binnen Europa. Bij verzending naar landen binnen de Europese Unie zijn er meestal geen extra douanekosten, belastingen of invoerrechten. Echter, voor zendingen naar niet-EU-landen binnen Europa kunnen mogelijk douanekosten, belastingen en invoerrechten van toepassing zijn, afhankelijk van de lokale regelgeving. Deze kosten zijn voor rekening van de ontvanger. Wij adviseren klanten buiten de EU om zich vooraf te informeren over mogelijke extra kosten. Sigma Essentials heeft geen invloed op deze kosten en kan geen specifieke informatie hierover verschaffen.

4. Orderverwerking
Bij Sigma Essentials hanteren we een snelle orderverwerkingsprocedure. Bestellingen die op werkdagen worden geplaatst, worden dezelfde dag nog verwerkt. Dit betekent dat als u uw bestelling op een werkdag voor een bepaalde tijd plaatst, deze dezelfde dag voor verzending zal worden voorbereid. Bestellingen die tijdens het weekend of op feestdagen worden geplaatst, worden de eerstvolgende werkdag verwerkt. Dit zorgt voor een efficiënte en snelle levering, zodat u uw producten zo snel mogelijk in huis heeft.

5. Tracking en Levering
Zodra je een bestelling plaatst bij Sigma Essentials, wordt deze met zorg verwerkt. We zorgen ervoor dat je bestelling nauwkeurig wordt samengesteld en verzendklaar gemaakt. Nadat dit proces is voltooid, maken we automatisch een track & trace code aan. Deze code wordt direct naar je opgegeven e-mailadres gestuurd. Met deze track & trace code kun je jouw zending van begin tot eind volgen, waardoor je altijd op de hoogte blijft van de status van je bestelling.

Bij Sigma Essentials zetten we ons volledig in om je bestelling zo spoedig mogelijk te leveren. Mocht er onverhoopt iets misgaan tijdens het verzendproces, dan staat onze klantenservice altijd klaar om je te ondersteunen. We zorgen ervoor dat er snel een passende oplossing wordt geboden, zodat je zo snel mogelijk van je aankoop kunt genieten.

6. Problemen met Verzending en Levering
Indien u vragen heeft of assistentie nodig heeft met betrekking tot de verzending en levering van uw bestelling, aarzel dan niet om contact op te nemen via info@sigma-essentials.nl. Onze klantenservice streeft ernaar om binnen 24 uur op werkdagen te reageren, en is toegewijd aan het bieden van snelle en effectieve oplossingen voor uw vragen of problemen.

7. Wijziging van Verzendgegevens
Zodra u een bestelling heeft geplaatst, kan deze niet meer worden gewijzigd of geannuleerd. We beginnen bestellingen die in onze online winkel zijn geplaatst onmiddellijk te verwerken om een snelle levering te garanderen. Als de bestelling eenmaal is verwerkt en de status "In afwachting" of "In behandeling" heeft bereikt, is annulering of wijziging niet meer mogelijk. In dat geval worden de product(en) aan u geleverd en kunnen deze worden geretourneerd in overeenstemming met ons retourbeleid. Hierbij bent u verantwoordelijk voor de verzendkosten van de retourzending. Voor vragen kunt u contact opnemen via e-mail of een brief sturen (zie de contactinformatie op de website).

8. Retourzendingen
Raadpleeg ons retourbeleid voor belangrijke informatie over de voorwaarden voor het retourneren van producten. Hierin staat onder andere de termijn waarbinnen je een product kunt retourneren, de staat waarin het product zich moet bevinden en de wijze van retourneren.

9. Contact
Voor verdere vragen over verzendingen verzoeken we u om contact op te nemen met onze klantenservice.

Laatst gewijzigd: 17-11-2023